Magunkról

Személyes pénzügyi tanácsadóként INGYENES szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amely magában foglalja a az elemzést, ajánlattétel, és a konzultációkat. (Az egyes banki és biztosítási termékek  nyilván tartalmaznak költségeket, melyek megtekinthetők az aktuális hirdetményekben.)

Szeretnénk a szolgáltatási csomagok között személyre szabottan a legmegfelelőbbet kiválasztani Önöknek. Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésükre.

Ezzel a honlappal szeretném bemutatni azokat a termékeket és lehetőségeket, amelyekkel foglalkozunk. Engem Radics Bélának hívnak,  és mindent egybevéve több mint 10 évet dolgoztam pénzügyi értékesítési területen vezetőként. A tapasztalat viszont a pénzügyi területen sem elegendő, hiszen folyamatos változásokat éltünk meg a válság előtt is. Azóta pedig kénytelenek vagyunk még nagyobb odafigyeléssel kezelni a pénzügyeinket, hiszen a gazdasági hírek, árfolyam mozgások sokkal érzékenyebben érintik a családi költségvetéseket. Ami tegnap kedvező lehetőségnek számított, az mára vagy nem létezik, vagy a legkevésbé sem számít annak. Nyilván függ több tényezőtől: jelenlegi gazdasági környezet, jövedelmi viszonyok, rendelkezésre álló saját erő, megtakarítások, életkor és így tovább. A helyes döntés meghozatalában mi épp úgy érdekeltek vagyunk, mint kedves ügyfeleink, hiszen tanácsadóként hosszabb távra szeretnénk Önökkel – hangsúlyoznám, hogy ingyenes – együttműködést kialakítani.